Ook dit jaar vierden wij met Personeelsvereniging ‘t Huus uut weer een knallend Sinterklaasfeest in de Grote Kerk op de Oude Markt met dit jaar het thema ‘Sinterklaas & De Pakjeskluis’. Een bijzonder gezellige en sfeervolle middag waar vele kinderen, collega’s en partners bij aanwezig waren.

Net als vorig jaar hebben we een eigen Sinterklaasfilm opgenomen die tijdens de voorstelling is gebruikt. Dit jaar was het thema: “Sinterklaas & De Pakjeskluis”. In het verhaal van dit jaar had Sinterklaas aan Piet de code van de pakjeskluis gegeven. Maar helaas verloor Piet drie cijfers van de code en kon de kluis niet geopend worden. Na een lange zoektocht vond Piet één cijfer terug, maar ontbraken er nog steeds twee! De kinderen in de zaal kregen allemaal een zaklampje om te helpen met zoeken. Uiteindelijk werden de ontbrekende cijfers gevonden, maar toen kwam het volgende probleem: de cijfers van de code zaten niet meer op volgorde! Pas bij de laatste poging bleek de code correct te zijn, kon de kluis geopend worden en kon het feest gewoon doorgaan.

Nadat alle kinderen hun cadeautjes hadden gekregen was het voor Sinterklaas weer tijd om verder te gaan. Na een uitbundig ‘Dag Sinterklaasje’ hadden de kinderen nog even de gelegenheid om lekker te springen tijdens een kleine Pietendisco.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Sinterklaasfeest 2015″]