Op donderdag 15 september 2016 organiseerde Personeelsvereniging ‘t Huus uut in het restaurant een workshop bonbons maken. Onder professionele begeleiding kreeg iedereen de mogelijkheid om zijn eigen bonbons te maken met een zelf te kiezen vulling.

De eerste stap van het proces was het maken van de buitenkant van de bonbons. Met behulp van kleine zakjes met witte, rode of goudkleurige chocolade moest eerst de buitenkant en versiering van de bonbon worden gemaakt. Vervolgens moest een dun laagje chocolade worden aangebracht in de mal, zodat daar vervolgens de vulling in aangebracht kon worden. Er kon gekozen worden voor vullingen zoals Licor Cuarenta Y Tres.

Tot slot was het tijd om de onderkant van de bonbons dicht te maken. De bonbons moesten daarna een korte tijd in de vriezer om ze ‘dicht’ te laten trekken. De aanwezigen konden echter niet wachten met het proeven van de chocolade: met kleine bekertjes en lepels viel de overgebleven vloeibare chocolade ten prooi aan de deelnemers!

We bedanken iedereen voor de gezelligheid en zien jullie graag terug bij een volgende activiteit of workshop van Personeelsvereniging ‘t Huus uut!

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Workshop bonbons 2016″]