Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uiteraard mag ons jaarlijkse Sinterklaasfeest niet ontbreken! Dit jaar keert onze drive through weer terug en maken we het nog leuker en gezelliger dan vorig jaar! Aan het einde van de drive through kun je de auto parkeren, kunnen de kinderen nog even los in onze pietendisco en kunnen jullie genieten van een lekker broodje knakworst of hamburger.

Aanmelden Sinterklaasfeest

  • Het sinterklaasfeest is voor kinderen t/m 8 jaar. Oudere broers of zussen mogen wel mee, maar krijgen vanuit de PV geen cadeautje.
  • Kies een cadeau uit bij Intertoys met een waarde tussen de 8 en 12 euro.
  • In verband met het coronavirus heeft Intertoys aangegeven dat de levering van cadeautjes onzeker is. Daarom vragen we jou dit jaar om 3 cadeau-opties door te geven.
  • Kies in onderstaand overzicht een tijdblok. Je boekt het juiste aantal tickets voor kinderen t/m 8 jaar. Voor volwassenen hoef je geen tickets te boeken.

Dit evenement is alleen bedoeld voor medewerkers en hun kinderen. Ben je zelf al opa of oma en wil je ook met jouw kleinkinderen door de drive through? Dan is dat wel mogelijk, maar regelen wij als PV geen cadeautje. Je kan dan zelf een cadeautje regelen en bij ons inleveren. Zorg ervoor dat je hieronder wel het juiste ticket boekt, zodat wij weten wie er komt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Post With Others!