Laden Evenementen
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, kunnen we tóch op stedentrip. Dit jaar gaan we op 6 en 7 november naar het bruisende Eindhoven! We vertrekken op zaterdag om 8.30 uur vanaf Huuskes, zodat we om 11.00 uur in Eindhoven aankomen. We verblijven in het viersterrenhotel Pullmann, wat midden in het centrum is gevestigd (Vestdijk 47). Je kan de dag in Eindhoven zelf verder indelen: lekker shoppen, genieten van de lokale horeca of bezoek bijvoorbeeld het Philips-museum.

GLOW!
In het weekend van 6/7 november is ‘s avonds in Eindhoven ook het lichtkunstfestival GLOW!. Wat ons betreft een echte aanrader: de mooiste en spectaculairste lichtkunstwerken die je volledig gratis kan aanschouwen! Trek wel goede schoenen aan, want de volledige route zorgt voor 5.000 stappen op jouw stappenteller.

De volgende ochtend kun je in het hotel genieten van een heerlijk ontbijtbuffet (check even de coronavoorwaarden hieronder). Vervolgens heb je nog vrije tijd totdat we rond half vijf weer vertrekken met de bus richting Enschede.

De kamers & het aanmelden

Het aantal beschikbare kamers is beperkt en we verwachten veel animo. Daarom werkt de aanmeldprocedure dit jaar iets anders:

  • Wil je mee? Boek dan vóór dinsdag 5 oktober 2021 21:00 uur de door jou gewenste kamer.
  • Is het aantal aanmeldingen groter dan het aantal beschikbare kamers? Dan vindt er een loting plaats. Mag je op basis van de loting niet mee? Dan storten we direct het geld terug en plaatsen we jou op de reservelijst.
  • De eigen bijdrage voor leden is 49 euro en voor een introducee 59 euro. Voor dit bedrag krijg je het busvervoer van en naar Eindhoven, een hotelovernachting en een uitgebreid ontbijtbuffet. Het is alleen mogelijk om tweepersoonskamers te boeken met een tweepersoons bezetting.

Voorwaarden i.v.m. het coronavirus

In verband met het coronavirus gelden de volgende specifieke voorwaarden:

  • Als vereniging volgen wij de richtlijnen van het RIVM strikt. Daar waar onduidelijkheid bestaat over de toepassing van een richtlijn van het RIVM, beslist het bestuur.
  • Als gevolg van het coronavirus (en de ontwikkelingen daaromtrent) kunnen door de overheid, reisorganisatie, vereniging of het hotel specifieke maatregelen worden voorgeschreven. Deze maatregelen dienen door de deelnemers te worden opgevolgd.
  • Wij wijzen erop dat toegang tot eet- en drinkgelegenheden (ook in het hotel) alleen mogelijk is met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app of papieren coronatoegangsbewijs). Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je dit tijdig regelt. Ben je niet gevaccineerd? Dan moet je een negatieve testuitslag kunnen tonen bij deze faciliteiten met behulp van de CoronaCheck-app of een papieren coronatoegangsbewijs. Let op: een testbewijs is maximaal 24 uur geldig, dus het kan zijn dat je op de plaats van bestemming nogmaals moet testen. Op 15 minuten lopen vanaf station Eindhoven zit een locatie van Testen voor Toegang. Meer informatie vind je op https://www.testenvoortoegang.org/.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Post With Others!