Laden Evenementen

Op 15 juni organiseren wij op een externe locatie een BBQ-workshop. We gaan naar ‘Het Kolenboertje’ in Wierden  ‘De Piet’ in  Enter waar wij een heuse BBQ-masterclass krijgen!

Tijdens deze workshop worden wij meegenomen langs de basis van het barbecueën van de toekomst. Je leert over verschillende technieken en maakt met de groep een aantal super lekkere gerechten klaar. In tegenstelling tot veel aanbieders werkt ‘Het Kolenboertje’ niet met buikspek, kippendij en spareribs maar met mooie producten die passen bij hun concept.

De workshop duurt in totaal drie uur, waarbij je vier gerechten maakt (inclusief dessert). De drankjes tijdens de workshop zijn inbegrepen bij de prijs.

De reguliere prijs voor deze workshop is bijna 90 euro, maar jij kan als lid van onze PV deelnemen voor slechts 29,50 euro! Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

LET OP: LOCATIE GEWIJZIGD!
Gezien de grote belangstelling, is besloten om van locatie te wisselen. De ruimte van Het Kolenboertje in Wieren is helaas te klein en we gaan naar boerderij De Piet. Dit is 5 minuten verder rijden, dus in de buurt:
De Piet
Voorbroeksweg 3
7468 RG  Enter

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
On Sale
BBQ-workshop
87,95 29,50
12 beschikbaar