Personeelsvereniging ‘t Huus uut bestaat sinds 2008 en is dé personeelsvereniging van en voor de medewerkers van Huuskes in Enschede.

Het bestuur van de personeelsvereniging bestaat uit 9 medewerkers. Martin Bakker (voorzitter), Marco Stammis (penningmeester), Ingrid Riemslag (secretaris), Joys Beernink, Wilma Batterman, Arjen Hertong, Friedi Weustink, Nicole ter Beke en Dennis Vrielink.

‘t Huus uut!

De naam van de personeelsvereniging is een knipoog naar de Twentse oorsprong van het bedrijf en betekent letterlijk: het huis uit. En ‘het huus uut’ gaan we! In de afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld stedentrips georganiseerd (met overnachting) naar Parijs, Berlijn, Leuven/Brussel en in 2015 Hamburg/Bremen. Of wat dacht je van een dagje skiën in Winterberg of indoor in Bottrop?

Workshops

Ook verzorgen we allerlei workshops, zoals een workshop taart versieren, tapas maken of echte Japanse sushi bereiden. Afhankelijk van het thema verzorgen wij ook begeleiding met veel kennis of ervaring op dat gebied.

Kinderen

Voor onze medewerkers met kinderen hebben we jaarlijks een tweetal vaste activiteiten: in het voorjaar hebben wij altijd het Paasfeest en richting de donkere dagen het Sinterklaasfeest. Bij het Paasfeest verzorgen wij een smakelijke brunch, waarna het traditionele eieren schilderen en zoeken niet mag ontbreken! Het Sinterklaasfeest vindt altijd plaats in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede, waar een eigen team alles van A tot Z bedenkt en uitvoert!

En nog veel meer…

Maar we doen nog veel meer en bedenken ook steeds nieuwe activiteiten. Hieronder een overzicht van eerder georganiseerde activiteiten:

  • Makreelvissen op de Noordzee
  • Vrienden van Amstel Live
  • Zaalvoetbaltoernooi
  • Theatervoorstellingen bezoeken
  • Dart- en kaartavond
  • Bezoek aan de Grolsch- en Warsteinerbrouwerij