Personeelsvereniging ‘t Huus uut bestaat sinds 2008 en is dé personeelsvereniging van en voor de medewerkers van Huuskes in Enschede.

Het bestuur van de personeelsvereniging bestaat uit 11 medewerkers. Martin Bakker (voorzitter), Marco Stammis (penningmeester), Ingrid Riemslag-Verbeek (secretaris), Rayn Hallatu, Wilma Batterman, Sandra de Geus, Friedi Weustink, Marga Kruger-de Hoop, Nicole ter Beke, Jinthe Teggeler en Hans Scheggetman.

‘t Huus uut!

De naam van de personeelsvereniging is een knipoog naar de Twentse oorsprong van het bedrijf en betekent letterlijk: het huis uit. En ‘het huus uut’ gaan we! In de afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld stedentrips georganiseerd (met overnachting) naar Parijs, Berlijn, Leuven/Brussel en in 2024 gaan we naar Antwerpen. Of wat dacht je van een dagje (zee)vissen of een mooie fietstocht? Voor ieder wat wils!

Workshops

Ook verzorgen we allerlei workshops, zoals een workshop (kerst)bonbons , tapas of echte Japanse sushi bereiden. Afhankelijk van het thema verzorgen wij ook begeleiding met veel kennis of ervaring op dat gebied.

Kinderen

Voor onze medewerkers met kinderen hebben we jaarlijks een tweetal vaste activiteiten: in het voorjaar hebben wij altijd het Paasfeest en richting de donkere dagen het Sinterklaasfeest. Bij het Paasfeest verzorgen wij een gezellige samenkomst, met springkussens en plek om te schminken en natuurlijk het traditioneel eieren zoeken niet mag ontbreken! Het Sinterklaasfeest vindt altijd plaats in de Grolsch Veste in Enschede, waar een eigen team alles van A tot Z bedenkt en uitvoert!

En nog veel meer…

Maar we doen nog veel meer en bedenken ook steeds nieuwe activiteiten. Hieronder een overzicht van eerder georganiseerde activiteiten:

  • Makreelvissen op de Noordzee
  • Vrienden van Amstel Live
  • Zaalvoetbaltoernooi
  • Theatervoorstellingen bezoeken
  • Dart- en kaartavond
  • Bezoek aan de Grolsch- en Warsteinerbrouwerij