Laden Evenementen

Voor de vele autosportliefhebbers is de Historic Grand Prix het belangrijkste historische race-evenement van Nederland en is het ultieme dagje uit in de Zandvoortse zomer met jouw collega’s! Van klassieke F1-, F2- en F3-auto’s uit de jaren 60-70-80 tot GT-wagens uit de zero’s: ook deze editie belooft een spektakel te worden met meer entertainment dan ooit tevoren. De Historic Grand Prix brengt je terug naar het verleden. Je loopt tussen de coureurs in de paddocks, kan de auto’s van dichtbij bekijken en de races overzien vanaf de hoofdtribune. Geniet van eigentijdse muziek, lifestyle, ronkende motoren en meer.

Ook wij gaan met de PV naar de Historische GP! Wij bieden het volgende:

  • Busvervoer vanuit Enschede naar Zandvoort en terug. We vertrekken om 7.00 uur vanuit Enschede en rijden om 19.00 uur vanuit Zandvoort weer terug.
  • Toegangsticket voor de Historische GP.

Het arrangement kost normaal gesproken 59,50 euro, maar als lid betaal jij slechts 29,50 euro. Bestel je jouw tickets vóór 15 april, dan kun je extra voordelige ‘early bird’-tickets kopen voor 27,50 euro. Wil je een introducee meenemen, dan betaal je daarvoor 39,50 euro. Per betalend lid is één introducee toegestaan.

Tip: Als liefhebber van de auto- of motorsport is het geluid van het racegeweld natuurlijk fantastisch, maar wij adviseren je om voor de zekerheid gehoorbescherming mee te nemen.

Geen autoliefhebber, maar wel naar Zandvoort?
Ben je geen autoliefhebber, maar wil je wel mee naar Zandvoort om bijvoorbeeld lekker een dag aan het strand te gaan liggen? Dan kun je een busticket kopen voor 10 euro (leden). Voor een introducee betaal je 20 euro. Per betalend lid is één introducee toegestaan.

Foto: historicgrandprix.nl

Let op: dit evenement betreft de ‘Historic Grand Prix’ en is niet de officiële Formule 1-race. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar