Laden Evenementen

Vol verwachting klopt – nu al – ons hart…want Sinterklaas komt samen met zijn pieten weer naar de Grolsch Veste om alle kindjes van onze PV leden een mooi cadeau & natuurlijk iets lekkers te brengen.

Komt jouw kindje of kinderen ook gezellig langs? Geef ze dan snel even op, dan weet Sinterklaas welk cadeautje hij mee moet nemen!

Zorg dat je het grote Intertoys cadeauboek bij de hand hebt, zodat je een 1e en 2e keuze kan opgeven. Dit jaar hebben wij het cadeaubedrag opgehoogd naar max. € 15,- per kind. Het feest is voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Is een broer of zus ouder, maar wil deze toch mee? Dan mag dit natuurlijk gewoon. Je moet alleen zelf, indien gewenst. voor een cadeau zorgen.

We hebben er weer ontzettend veel zin in en maken er natuurlijk weer een geweldig feest van!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Volwassenen
Geef hier het aantal volwassen op die mee komen naar het Sinterklaasfeest. Opa en/of oma zijn uiteraard ook welkom.
0,00
Onbeperkt
Ticket kind 0 t/m 8 jaar
Met hoeveel kinderen van 0 t/m 8 jaar kom je naar het Sinterklaasfeest.
0,00
Onbeperkt
Ticket kind vanaf 9 jaar
Komen oudere broer(s) of zus(sen) mee? Bestel een ticket per 9+ kind. Dan zorgen wij dat er genoeg lekkers voor iedereen!
0,00
Onbeperkt