Laden Evenementen

Vol verwachting klopt – nu al – ons hart…want Sinterklaas komt samen met zijn pieten weer naar de Grolsch Veste om alle kindjes van onze PV leden een mooi cadeau & natuurlijk iets lekkers te brengen.

Komt jouw kindje of kinderen ook gezellig langs? Geef ze dan snel even op, dan weet Sinterklaas welk cadeautje hij mee moet nemen!

Zorg dat je het grote Intertoys cadeauboek bij de hand hebt, zodat je een 1e en 2e keuze kan opgeven. Dit jaar hebben wij het cadeaubedrag opgehoogd naar max. € 15,- per kind. Het feest is voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Is een broer of zus ouder, maar wil deze toch mee? Dan mag dit natuurlijk gewoon. Je moet alleen zelf, indien gewenst. voor een cadeau zorgen.

Let op: Kleinkinderen en oudere kinderen mogen ook meedoen, echter hebben wij hiervoor geen cadeau. Wil je toch een cadeau bij de zak van het broertje/zusje willen doen, dan is dit mogelijk. Geef het kind wel op, maar mail naar personeelsvereniging@huuskes.nl dat je een cadeautje wil meegeven. Wij zorgen dat het goed komt.

We hebben er weer ontzettend veel zin in en maken er natuurlijk weer een geweldig feest van!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar