Laden Evenementen

Op 5 en 6 oktober gaan wij op stedentrip naar Antwerpen. Bezoek met ons deze wereldstad!

Antwerpen is een superleuke en levendige bestemming. Shop till you drop op Keyserlei en Meir. Antwerpen is een stad met ruim een half miljoen inwoners en ligt aan de Schelde. Antwerpen is bekend als wereldcentrum voor de Diamanthandel, wereldhaven, prachtige ‘Grote Markt’, mooiste station ter wereld, Kathedraal van 123 m. , Zoo, Schipperskwartier, Rubenshuis enz. enz.

We verblijven in het prachtige hotel ‘Hampton by Hilton Antwerp Central Station’. Een modern en supercentraal gelegen hotel, direct bij het station. De ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekend dus!

Programma

  • Zaterdag 5 oktober vertrekken we om 7.30 uur vanaf Huuskes aan de Gronausestraat. Rond 11 uur komen we aan in Antwerpen. In Antwerpen zal ons hotel niet direct beschikbaar zijn, maar zullen we de koffers ergens stallen.
  • In Antwerpen heb je de gelegenheid om de stad zelf verder te ontdekken.
  • Op zondag 6 oktober kun je ‘s ochtends genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Daarna kun je nog shoppen, want het is die dag koopzondag in Antwerpen. Om 16.00 uur rijden we terug naar Enschede, waar we rond 19.30 uur verwachten aan te komen.

De eigen bijdrage voor het evenement is voor leden 69 euro en voor en introducee 79 euro. Er zijn alleen tweepersoonskamers beschikbaar voor bezetting door 2 personen. Aanmelden kan vanaf maandag 25 maart om 19.00 uur. Er zijn op dit moment 30 kamers beschikbaar. Als na 5 dagen blijkt dat er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare kamers, dan wordt er geloot.

  • Prijs kamer lid + introducee: 148 euro per kamer (normale prijs: 270 euro)
  • Prijs kamer lid + lid: 138 euro per kamer (normale prijs: 270 euro)

Tot 19.15 uur stonden er foute prijzen in de shop. Dit is hersteld. Als je al betaald hebt, krijg je binnen enkele dagen het teveel betaalde bedrag teruggestort.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
On Sale
Kamer - Stedentrip Antwerpen (lid + introducee)
Boek deze kamer als je als lid een introducee meeneemt.
270,00 148,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
On Sale
Kamer - Stedentrip Antwerpen (lid + lid)
Boek dit ticket als je de kamer samen met een ander lid bezet.
270,00 138,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Kamer - Stedentrip Antwerpen (lid + introducee) *extra
Het boeken van dit ticket garandeert nog geen deelname. Voor de extra kamers moeten wij minimaal 5 kamers bijboeken. Als in totaal dus 5 collega's een kamer boeken, kun je mee.
148,00
11 beschikbaar