Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Paasfeest 2017

We hadden dit jaar met pasen weer veel geluk met het weer, zodat de kinderen naar hartenlust konden spelen! De kinderen werden verwelkomd door de paashazen, waarna iedereen kon aanschuiven voor een brunch. Na de brunch konden de jongere kinderen in de speeltuin op zoek naar de verstopte eieren terwijl de oudere kinderen konden meespelen in de paasbingo.

Kookworkshop: zonder pakjes en zakjes

Kookworkshop met thema 'Koken zonder pakjes en zakjes'.

Dart en kaartavond 2017

Gezellige dart-, spellen- en kaartavond.

Kerstmarkt 2016

Sinterklaas is achter de rug, dus tijd voor de Kerst! Afgelopen zaterdag vertrok PV 't Huus uut per sfeervolle kerstbus naar de kerstmarkten in Münster. Met glühwein en bijpassende muziek zat de vrolijke stemming er direct goed in.

Sinterklaasfeest 2016

We vierden met Personeelsvereniging 't Huus uut weer een knallend Sinterklaasfeest in de Grote Kerk op de Oude Markt. Een bijzonder gezellige en sfeervolle middag waar vele kinderen, collega's en partners bij aanwezig waren.

Workshop Vogelvoer-taarten

Dinsdagavond 1 november was de workshop 'vogelvoer-taarten' maken van PV 't Huus uut. Op een uiterst sfeervolle locatie in Losser, comleet met een sfeervol houtvuurtje, konden de deelnemers een speciale taart maken die uitermate geschikt is voor het voeren van vogels in een koude winter.

Mountainbiken 2016

Zondag 18 september was de mountainbiketocht van onze Personeelsvereniging, met onze collega Berend Veenendaal als ‘captain’. Ondanks het tegenvallende aantal aanmeldingen hebben we de activiteit toch door laten gaan. Het resultaat was een prachtige en sportieve tocht door de regio!

Workshop bonbons 2016

Op donderdag 15 september 2016 organiseerde Personeelsvereniging 't Huus uut in het restaurant een workshop bonbons maken. Onder professionele begeleiding kreeg iedereen de mogelijkheid om zijn eigen bonbons te maken met een zelf te kiezen vulling.

BBQ-workshop 2016

Op zondag 3 juli organiseerde PV 't Huus uut een BBQ-workshop. Het gehele weekend stond in het teken van de regen, maar met de start van de workshop brak de zon door: alsof het zo moest zijn!

Stedentrip Brugge 2016

Op 11 en 12 juni 2016 was de stedentrip van Personeelsvereniging 't Huus uut naar Brugge. Zaterdagochtend om half acht vertrokken we met 80 personen per bus richting deze gezellige en sfeervolle stad in België.

Paasfeest 2016

Het paasfeest zit er weer op. Iedereen heeft heerlijk kunnen smullen van de brunch, waarbij uiteraard de eieren niet vergeten zijn. Twee enthousiaste paashazen 'sprongen' langs alle tafels om de kinderen te vermaken. Na de brunch was het tijd voor het traditionele eieren zoeken en de paasbingo.

Dart- en kaartavond 2016

Met een opkomst van 42 personen, kunnen we de kaart- en dartavond wel weer een succesvolle avond noemen. Twee tafels om te pokeren, twee tafels voor hartenjagen, rummikub en 16 darters streden om de eerste plaats en de jaarlijkse eer!

Zaalvoetbal 2016

Opnieuw werd er in de Diekmanhal, onder toeziend oog van een grote groep collega’s die kwamen supporten, gestreden om de felbegeerde trofee bij het zaalvoetbaltoernooi. We kijken terug op een zeer sportief en bovenal gezellig toernooi met veel verrassingen!

Sinterklaasfeest 2015

Wie vierden met Personeelsvereniging 't Huus uut weer een knallend Sinterklaasfeest in de Grote Kerk op de Oude Markt met dit jaar het thema 'Sinterklaas & De Pakjeskluis'. Een bijzonder gezellige en sfeervolle middag waar vele kinderen, collega's en partners bij aanwezig waren.

Workshop Steigerhout 2015

Ook voor creatieve workshops kun je bij Personeelsvereniging 't Huus uut terecht! Afgelopen donderdag organiseerden wij een workshop waarbij collega's zich met kwasten en verf uit konden leven op steigerhout.

Vissen 2015

Op zaterdag 6 juni zijn we opnieuw gaan vissen in de vijvers van 'WILD" in Reutum. Een blauwe lucht en veel zon maakte het bijzonder prettig om met een hengel aan de kant te staan!

In de vijvers kon gevist worden op zowel forel als steur. Doordat de temperaturen wat aan de hoge kant waren, werd er niet bijzonder veel gevangen. Toch zijn er enkele prachtige steuren uit het water gevist en de forellen vonden ook hun weg richting de koelbox.

De middag werd afgesloten met een gezellige barbecue op de veranda.

Paasfeest 2015

Ook dit jaar vond in speeltuin Stadsveld weer het jaarlijkse Paasfeest plaats van personeelsvereniging 't Huus uut! We begonnen met een uitgebreide brunch en een rondje bingo. Daarna mochten de kinderen tot 6 jaar naar buiten om paaseieren te gaan zoeken, terwijl de oudere kinderen binnen Paasbingo mochten spelen. Na deze activiteiten was er voor de kinderen gelegenheid om nog lekker in de speeltuin of op het springkussen te spelen.

Dart- en kaartavond 2015

Darten, pokeren, kaarten en zelfs rummikub spelen: het kon afgelopen vrijdag allemaal op de jaarlijkse dart- en kaartavond van Personeelsvereniging 't Huus uut. 41 collega's waren aanwezig op deze gezellige avond.

Workshop Sushi 2015

Rijst, vis en een Japans tintje aanwezig? Check! Alles was aanwezig voor de workshop sushi van Personeelsvereniging 't Huus uut. Bijna 30 deelnemers aan deze workshop hebben de basis geleerd van het maken van sushi. Twee vrolijke, enthousiaste Japanse dames verzorgden de workshop in het restaurant.

Workshop Tapas 2014

Op 13 november 2014 was de allereerste kookworkshop van Personeelsvereniging 't Huus Uut in Enschede. In het restaurant werden onder leiding van onze eigen 'masterchef' Marcel Boel de lekkerste gerechten bereid. Collega's hebben zich van hun beste kant laten zien en de mooiste creaties op tafel gezet!

Sinterklaasfeest 2014

Personeelsvereniging 't Huus uut organiseerde weer het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor haar leden. De Kerk op de Oude Markt was het decor voor dit spannende feest waarbij zich een probleem voordeed: Verlegen Piet was zoek! Na een wekenlange voorbereiding door het bestuur en andere vrijwilligers kon het spektakel uiteindelijk ten uitvoer gebracht worden.

Stedentrip 2014: Leuven en Brussel

Een stedentrip naar Leuven (de bierhoofdstad van Europa) en het grote internationale Brussel: een mooie basis voor een gezellig weekend met collega's. PV 't Huus uut reisde met 84 personen af naar onze zuiderburen om te genieten van al het moois: prachtige gebouwen, maar ook de smaak van de vele verschillende soorten Belgische biertjes.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.