Op woensdag 23 november jl. was het jaarlijkse Sinterklaasfeest van PV ‘t Huus uut in de Grote Kerk in Enschede. Een grote groep kinderen werd verwend door Sinterklaas en zijn Pieten. De sfeer zat er gelijk goed in, want DJ-Piet zorgde voor de nodige dansmuziek.

Op het moment dat Sinterklaas binnen zou komen, klonk er in plaats van ‘Sinterklaasje kom maar binnen’ klassieke muziek en een hoop gekraak uit de speakers. Oh jee…dat ging niet goed en na een telefoontje van de Hoofdpiet, bleek dat Amerigo door de gekke muziek ook nog eens op hol was geslagen. Gelukkig had Slimme Piet een plan: door te trommelen op onze buik werd Amerigo vast weer rustig. Iedereen deed mee, maar hierdoor kreeg iedereen alleen maar honger. Maar goed dat de Pieten broodjes knakworst meegebracht hadden, dus die werden snel uitgedeeld. Telefoonpiet koppelde zijn telefoon aan de speakers en gelukkig kon via Youtube alsnog de juiste muziek starten. Met hulp van alle kinderen konden we zo Sinterklaas en de Hoofdpiet binnen ontvangen met het welkomstlied. Tijd voor het naar voren roepen van alle kindjes en het uitdelen van de mooie cadeautjes.

Nadat we allemaal de cadeautjes tegelijk hadden opengemaakt werd er nog een dansje gewaagd op de muziek van DJ-Piet en toen moest Sinterklaas ons weer verlaten. Onder luidkeels afscheidsgezang zwaaiden we hem uit.

Nagenietend bij het zien van de blijde gezichtjes kunnen we terugkijken op een geslaagd Sinterklaasfeest. Dank u wel Sinterklaas en Pieten voor dit grandioze feest en graag tot volgend jaar!

In het fotoalbum vind je alle foto’s die voor ons gemaakt zijn door onze collega en fotograaf Lisa Stout. Verder bedanken wij Patrick Meijer (www.soundofthestar.nl) en alle collega’s voor hun medewerking aan deze fantastische middag.

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Sinterklaasfeest 2016″]