Op zaterdag 17 november was het dan zover: de stedentrip naar Maastricht en Valkenburg. Met een bus vol enthousiaste deelnemers gingen dan ook op pad naar de zuidelijke regionen van Nederland. En omdat we 10 jaar bestaan hadden wij ook nog wat extra’s in petto.

Jubileum!
Omdat we ons 10-jarig jubileum niet stilletjes voorbij wilden laten gaan, hebben wij hier op de heenreis even bij stil gestaan door wat leuke extraatjes aan te bieden. Middels een loting konden de aanwezigen in de bus kans maken op een goodiebag (met allerlei lekkers) of de teruggave van de eigen bijdrage. Daarnaast werd tijdens de tussenstop in Maasduinen getrakteerd op vlaai.

Bruisend Maastricht
Er gaat niets boven deze bourgondische topstad in het zuiden van Limburg! Eenmaal ingecheckt bij het hotel kon een ieder op eigen gelegenheid deze bruisende stad ontdekken. En dat allemaal in de kerstsferen. Kerken, stadsmuren, monumentale herenhuizen en uitgestrekte pleinen vloeien moeiteloos samen met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. Wat wil je nog meer!?

Valkenburg aan de Geul
Op zondag 18 november konden de deelnemers kiezen waar ze naartoe wilden gaan: in Maastricht blijven of naar de kerstmarkt in Valkenburg. Valkenburg was gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er was van alles te beleven. Dit kan zowel bovengronds als bovengronds. Ondergronds? Jazeker! De Gemeentegrot en de Fluweelengrot waren volledig gehuld in kerstsfeer. Heel bijzonder om te zien.

Op het einde van de dag kwamen alle deelnemers weer samen in de bus en kon de terugreis ingezet worden. Wat was het weer een mooi weekend, op naar de volgende stedentrip!