Wauw, wat een mooie locatie had Sinterklaas dit jaar uitgekozen om het grote Sinterklaasfeest van PV ‘t Huus uut te vieren. De TOS-ruimte in de Grolsch Veste leende zich prima voor de grote groep kinderen die de goede Sint kwamen bezoeken. En wat werd het ook dit jaar weer een spannend en mooi feest!

Komt het wel goed met de cadeaus?
Er was wel de nodige chaos ontstaan toen bleek dat er een kar met cadeaus van Huuskes die naar FC Twente moest was verwisseld. De kar voor FC Twente werd per ongeluk verwisseld met de kar voor AJAX! Gingen die nu helemaal naar Amsterdam? Nee toch! Gelukkig wisten de pieten na de nodige capriolen de juiste kar toch bij de Grolsch Veste te krijgen en kon de Sint beginnen met uitdelen.

Ontmoeting met de Sint
Alle kinderen kregen de mogelijkheid om even bij de Sint te komen en een handje te geven. Gelukkig was iedereen dit jaar lief geweest en ging er niemand mee in de zak mee naar Spanje.

De kinderen hebben weer genoten en we hopen dat iedereen blij is met het cadeau die ze hebben gekregen. Natuurlijk is het grote Sinterklaasfeest op de gevoelige plaat gezet. De foto’s zijn te zien op onze Facebook-pagina.