Op zondag 3 juli organiseerde PV ‘t Huus uut een BBQ-workshop. Het gehele weekend stond in het teken van de regen, maar met de start van de workshop brak de zon door: alsof het zo moest zijn!

De workshop werd gegeven door chefkok Martin Lip. Na een korte uitleg over het zelf kunnen maken van sauzen en salades, volgde een uitleg over de soorten barbecues en houtskool/briketten.

Op basis van recepten ging iedereen aan de slag met het maken van een gerecht, variërend van een zelfgemaakte hamburger tot gemarineerde spareribs en champignons met pesto. Enkele deelnemers hebben zelfs nog een eigen variant gemaakt op de hamburger: de hamburger met Parmezaanse kaas. Gedurende het hele proces gaf Martin Lip nog de nodige en nuttige tips en adviezen voor een succesvolle barbecue.

Nadat iedereen zijn buik goed vol had gegeten, eindigde de groep nog gezellig aan de bar.

We bedanken iedereen voor de gezellige middag en graag tot de volgende keer!

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”BBQ-workshop 2016″]