Afgelopen zaterdag werd er in de Diekmanhal, onder toeziend oog van een grote groep collega’s die kwamen supporten, gestreden om de felbegeerde trofee bij het zaalvoetbaltoernooi. We kijken terug op een zeer sportief en bovenal gezellig toernooi met veel verrassingen!

Er verschenen 9 teams aan de aftrap, die werden verdeeld in twee poules. Vol energie werden allereerst de wedstrijden in beide poules afgewerkt. Precies volgens schema werd om 17.00 uur begonnen met de halve finales, waarbij ‘DKW-eetjes’, ‘Portioneer productie’, ‘Kiek wat het wordt’ en ‘Tottenham Hutspot’ moesten strijden om een plek in de finale. De halve finale tussen ‘Kiek wat het wordt’ en ‘Tottenham Hutspot’ moest uiteindelijk beslist worden met strafschoppen.

De ‘DKW-eetjes’ (die zelfs moreel ondersteund werden met een heus spandoek) moest het in de finale opnemen tegen ‘Tottenham Hutspot’. Hoewel de wedstrijd bijzonder aantrekkelijk was, leidde dit niet tot een winnaar. Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen. Na een spannende strafschoppenserie wist ‘Tottenham Hutspot’ de overwinning binnen te slepen!

Al met al was het weer een zeer geslaagd toernooi. We willen graag de scheidsrechters Martin Bos en Rogier van Driel, onze EHBO-er Freddy de Vries en wedstrijdsecretaris en ‘stadionspeaker’ Steve Douwsma bedanken voor hun inzet!

Volgend jaar weer? Wie weet… Er lijkt in ieder geval voldoende animo voor te zijn!